Un total de 17 restaurants de Sóller s’ha aherit a la sisena edició de les Jornades Gastronòmiques dedicades als Bolets que es posaran en marxa aquest divendres i estaran en vigor fins a la finalització del mes de novembre.
Els participants en aquesta edició són el restaurant Alemany, Barretes (Cas Xorc), Can Boqueta, Sa Cuina d’en Marc, El Guía, La Vila Hotel, pizzeria Muleta, Bar Molino, Chez Junior, Es Canyís, Camposol, Hotel Marina, Las Olas, Sa Figuera, Airecel, Suculenta i també la pastisseria La Confianza. Tots aquests establiments disposaran d’un menú relacionat amb els bolets de tardor, o amb algun producte que entronqui amb la filosofia de les jornades.
El Guia ha acollit avui dematí la presentació d’aquesta iniciativa. La regidora de Turisme, Llum Castanyer, ha animat els mallorquins a venir a gaudir d’aquest tipus de cuina de temporada i també del producte local. Ha tengut paraules d’elogi per als cuiners que donen a conèixer les possibilitats d’aquests productes tan desconeguts, els bolets.
Al mateix temps, ha dit que la temporada turística toca a la seva fi i que en dues o tres setmanes es notarà molt la davallada de clients. És, per tant, el moment d’atraure públic cap a Sóller, ha dit, que pari la seva atenció en els restaurants, en l’oferta cultural i en el petit comerç.