11 de juliol de 2025

Diari digital de la comarca de Sóller

11 de juliol de 2025

Els bolets, a la cuina de tardor de Sóller

Els participants a les jornades i autoritats sostenint el cartell

Un total de nou restaurants de Sóller i el Port s’han sumat enguany a les cinquenes Jornades Gastronòmiques del Bolet que arraquen el proper divendres i es prolongaran fins al 30 de novembre.

El menjador del restaurant El Guia ha acollit avui l’acte de presentació en el que hi han pres part els restauradors que oferiran diversitat de plats que tendran com a ingredient protagonista els bolets. A la cita, en la que s’ha fet una degustació de plats amb bolets, hi han participat autoritats municipals encapçalades pel batle Miquel Nadal; la regidora de Turisme, Llum Castañer; el director insular de Turisme Sostenible, Pedro Mas i la diputada autonòmica Maria de Lluc Fornés.

Entre els establiments que s’han sumat a aquesta iniciativa hi ha El Guía, La Vila, La Casona, Can Boqueta, Sa Figuera, Campo Sol, Es Canyís, El Deseo i Los Geranios. Les jornades estan promogudes pels restauradors i el clúster empresarial Sóller Bon Dia, amb la col.laboració de l’Ajuntament.