Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   13:55
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Darder mostra l'esborrany de l'ordenança
04/12/2023 | 16:00
No hi haurà més terrasses a Santa Catalina
saveu.cat

L'Ajuntament de Sóller treballa en la redacció d'una nova ordenança que regularà l'ocupació de la via pública que fixarà, entre d'altres, una moratòria a la instal.lació de noves terrasses a la barriada de Santa Catalina.

Així ho ha assegurat el regidor de Governació, Carlos Darder, que també ha acusat als socialistes de "de ser uns mentiders" després d'haver assegurat fa uns dies que la futura norma permetrà la instal.lació de més terrasses al nucli antic del Port. En declaracions a la premsa, Darder ha assegurat que "el PSOE va dir tot el contrari al que preveu la futura norma", ja que "de forma taxativa mantendrà la moratòria que actualment ja impedeix que s'instal.lin noves terrasses a Santa Catalina". 

La norma regularà altres aspectes relacionats amb les ocupacions de la via pública. Permetrà a aquelles instal.lades sobre asfalt que puguin disposar d'un paviment diferenciat amb una tarima o la prohibició expressa de televisors o equips de so situats a l'exterior de l'establiment.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a