Dissabte, 27 de juliol de 2024   |   08:59

Estàs d’acord en crear ciclocarrers dins Sóller, que permetin circular les bicicletes amb compatibilitat amb els cotxes?

Un instant del partit. (Foto: F.C. Ínter Manacor).
04/12/2023 | 09:48
El Sóller surt del descens
SaVeu

El Sóller ha sortit de les posicions de descens. Dissabte es va imposar per 1-2 al camp de l'Ínter Manacor, sumant una important victòria davant un rival directe en la lluita per no baixar.

L'equip de Toni Sánchez ha sumat set dels darrers nou punts que s'han disputat. Aquesta circumstància ha permès sortir del pou, tot i que la part baixa es troba molt igualada amb cinc equips separats per només quatre punts.

Dissabte els sollerics sabien que visitaven el terreny de joc del cuer de la categoria. L'Ínter Manacor arribava a la cita amb nou derrotades consecutives i un canvi d'entrenador. Però no va obtenir el resultat esperat i va sumar la desena seguida.

Carlos Fraile va avançar els de la vall en el transcurs del minut 32 de la primera part. Era el premi que havien cercat els sollerics des del començament del partit. Emperò, al minut 45 els locals aconseguiren l'empat amb un gol de Sebastià Ginard.

Els minuts anaren passant amb la igualada al marcador. Aquesta situació es va mantenir fins que al minut 80 Raúl Aguilar va anotar l'1-2 que tornava avançar el Sóller. A partir d'aquest moment els sollerics saberen gestionar el temps que mancava i asseguraren aquest important triomf.

Ara la lliga s'atura un cap de setmana. El campionat es reprendrà el diumenge 17 de desembre amb el partit que disputaran al Camp den Maiol Sóller i Binissalem. Serà un nou duel entre dos rivals directes que es troben a la zona baixa de la taula classificatòria.