Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   04:49
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Imatge de tots els conjunts del Sóller durant la presentació d'ahir a can Maiol.
14/10/2022 | 11:30
El C.F. Sóller presenta els seus 13 equips
SaVeu

El C.F. Sóller va presentar ahir dijous els seus 13 equips federats que enguany lluitaran en diverses categories del futbol balear. El Camp den Maiol fou de nou l'escenari que acollí la tradicional presentació del futbol solleric, la qual va arribar unes setmanes més tard que els altres anys pel retard en l'arribada de la nova indumentària.

L'acte de presentació d'enguany fou diferent al dels altres anys. El conjunt de Tercera Divisió, el filial i el femení de futbol sala feren un passadís a la resta d'equips portant uns globus dels colors tradicionals del Sóller. Els diferents conjunts sollerics anaven entrant a la gespa de can Maiol amb els seus respectius jugadors i tècnics a mesura que el presentador Pau Alemany els anava cridant.

La novetat de la presentació d'enguany i, en general, del futbol solleric, fou la presència de l'equip femení de futbol sala, el qual defensarà els colors del club solleric competint contra altres conjunts femenins de la nostra illa. 

No va faltar la presència a l'acte dels directius del club, encapçalats pel president Mateu Canyelles. El regidor d'Esports Miquel Nadal també va gaudir de l'emotiu acte celebrat al Camp den Maiol amb el que es va presentar oficialment la nova temporada 2022/2023 de tots els conjunts del C.F. Sóller. Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a