Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   18:09
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Estat en el que va quedar el vehicle accidentat.
24/01/2023 | 09:33
Imputat per conducció temerària
SaVeu

Nou accident a la carretera del Puig Major. Diumenge, un vehicle que circulava en sentit ascendent es va estampar en una corba de 180 graus situada varis centenars de metres més amunt del creuer que accedeix cap a Fornalutx.

Un vehicle que circulava just al darrera amb una càmera instal.lada a la part davantera va enregistrar tota l'escena. L'accidentat acabava d'avançar a tota velocitat un altre turisme, sobrepassant la línia contínua i en un punt on no hi havia visibilitat. Just després d'aquesta maniobra es va estampar contra la paret.

Segons es va anunciar ahir a darrera hora, el conductor del vehicle accidentat fou identificat per la Guàrdia Civil i acusat d'un delicte de conducció temerària. Es tracta d'un jove de 25 anys d'edat.

L'accident es va produir als voltants de les 17 hores del capvespre de diumenge. La presència d'una càmera a bord del vehicle que anava just darrera ell ha estat clau per identificar l'autor i demostrar la seva imprudència. El video s'ha viralitzat a través de les xarxes socials.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a