Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   19:42
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Un termòmetre, a l'interior d'una aula.
24/01/2023 | 09:31
Aules entre 10 i 13 graus a Es Puig
G.M.

Els alumnes d'Educació Primària d'Es Puig suporten aquests dies temperatures que, a primera hora del dematí, ronden els 10-13 graus centígrads a l'interior de les aules. I és que la caldera de la calefacció es troba inoperativa des de l'inici del curs i el nou equipament encara no s'ha instal·lat.

Amb l'arribada del fred intens de l'hivern la situació a l'interior de les aules ha tornat insostenible. Per aquest motiu el centre va demanar ajuda als pares dels alumnes, que han aportat calefactors a les aules, que s'han convertit en l'únic sistema per caldejar l'ambient. En aquest moment cada aula compta al manco amb un calefactor que pal·lia parcialment la manca del sistema de calefacció general.

Des de la direcció del centre han emès un comunicat en el que es queixen d'aquesta situació. Asseguren que feia dos anys que la caldera de la calefacció patia problemes greus i que era evident que s'havia de canviar. L'Ajuntament de Sóller ha fet ara una inversió de 26.000 euros per a la substitució de la caldera de gasoil, però des del centre han denunciat manca de previsió perquè en el moment més dur de l'hivern l'edifici d'Es Puig s'ha trobat sense cap sistema per encalentir les aules.

"Arribarà a funcionar la caldera durant l'hivern o ja serà en tenir unes temperatures més suaus?", es demanen des d'Es Puig. De fet, els operaris ja han començat a treballar en la substitució de la caldera, però la direcció del centre desconeix quin temps trigarà a fer-se efectiu.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a