Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   19:31
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Una de les peces de la caldera que es canvia
11/01/2023 | 16:13
Es Puig disposarà d'una nova caldera
saveu.cat

El col.legi Es Puig disposarà en breu d'una nova caldera que servirà per proveir de calefacció l'edifici escolar, després que l'Ajuntament adjudicàs els treballs de substitució de la maquinària.

Amb una inversió que s'aproximarà als 26.000 euros, a partir de la propera setmana s'iniciaran els treballs de substitució de les màquines. La nova caldera tendrà una potència de 290 quilowats i està adaptada perquè pugui funcionar amb gas. Tan aviat es desmunti la maquinària vella i es col.loqui la nova, es repararà una bomba que està avariada i altres peces de l'equipament. A més, es col.locaran termostats per regular la temperatura als diferents espais del centre escolar.

Des de l'associació que agrupa els pares d'alumnes han manifestat el seu descontent per la inexistència de calefacció al centre des de fa un any a l'edifici que acull les aules d'educació primària.  Afirmen que les classes s'han reprès després de les vacances de Nadal "sense calefacció i passant fred".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a