Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   05:33

Una imatge del partit disputat ahir a Can Maiol.
12/12/2022 | 09:33
Segon empat consecutiu
SaVeu

Segon empat consecutiu del Sóller davant un rival de la zona baixa. En un duel de molta lluita, i en un capvespre humit i plujós, els sollerics empataren 0-0 amb el Manacor en el darrer partit de l'any a Can Maiol.

El partit va estar molt anivellat fins els vint minuts quan el Manacor va tenir una doble ocasió. Una mica més tard, una sortida en fals del porter solleric va acabar en penal a favor del Manacor, que el seu davanter no va poder transformar en gol. Toni Manrique va fer una gran aturada per mantenir el 0-0 inicial en el marcador.

El Sóller tengué dues aproximacions durant la primera part. La primera en un llançament llunyà abans del penal del Manacor. I la segona en un remat de cap des de l'interior de l'àrea petita que va acabar fora per poc.

A la segona part el Manacor va fer una passa endavant a la recerca del partit. Però, tot i això, la situació no es va traduir ni amb un domini absolut ni amb ocasions. El partit seguia disputant-se majoritàriament al centre del camp.

En aquest sentit, el Manacor va tenir alguna ocasió i el Sóller va gaudir d'alguna aproximació a la contra que no es va poder resoldre amb la consecució d'un 1-0 que li hauria donat tres punts molt importants en la lluita per aconseguir l'objectiu de la temporada.