Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 21 de març de 2023   |   11:51
 
Enquesta  
Ha d’organitzar l’Ajuntament activitats centrades en la promoció de begudes que contenen alcohol?


No
 
Badaseraye, després de la prova realitzada a Orlando.
10/12/2022 | 09:44
Badaseraye, Campiona del Món
saveu.cat

Gràcies a una actuació increïble, l'esportista Shella Badaseraye s'ha proclamat campionat del món màster d'halterofília en dues categories i amb dos rècords del món a les mans. Ha estat en el campionat que s'ha disputat a Orlando (Estats Units) i al qual hi ha pogut acudir gràcies a la seva obstinació i a l'èxit de la campanya de crowfunding que va posar en marxa després que la Federació Espanyola d'Halterofília li donàs l'esquena.

Badaseraye ha estat Campona del Món Màster W35-59 i ha fet Rècord Mundial Màster en dos temps i Rècord Mundial Màster en total olímpic. L'esportista ha estat la primera en Snatch, amb 74 quilograms, també en C&J, amb 104 quilograms. El total olímplic l'ha aconseguit amb 178 quilograms.

L’esportista d'origen Nigerià, resident a Sóller durant gran part de la seva vida, Shella Badaseraye, rebrà a més en uns dies el premi Jaume II que atorga cada any el Consell de Mallorca, una decisió presa amb anterioritat a aquesta gesta esportiva.

Segons s’ha assenyalat des de la institució insular, Badaseraye rebrà el premi “per ser un exemple de superació”, fent referència als èxits esportius que ha acumulat en halterofília i a la seva situació personal. “Shella és un exemple de superació, ja que va haver de superar la difícil situació de la seva filla, que pateix paràlisi, mentre ella també ha tengut problemes de salut”, indica el comunicat de premsa.

En el Campionat d’Europa Màster celebrat enguany a Polònia, Shella Badaseraye ja va aconseguir penjar-se la medalla d’or, incloent nous rècords d’Espanya i d’Europa. A més, també va establir un nou rècord de total olímpic i un rècord mundial en dos temps, que ara ella mateixa ha superat, tancant així un any d'èxits.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a