Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   05:47
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Un repartidor treballant per la zona centre.
20/11/2022 | 07:52
La restauració canviarà de proveïdors
SaVeu

Bars i restaurants del centre de Sóller estudien canviar de proveïdors per garantir-se el proveïment de matèries primeres, ja que la vaga de transportistes està deixant els magatzems d’aquests establiments sense reserves. Alguns d’aquests locals ja es troben al límit i es proposen alternatives, com ara adquirir begudes enllaunades, com a mesura transitòria.

Des de la setmana passada, el centre de Sóller està desproveït per la negativa dels transportistes a fer ús de les zones de càrrega i la descàrrega que ha habilitat l’Ajuntament a l’entorn de la plaça de la Constitució. Aquesta situació ha afectat principalment bars i restaurants del centre, ja que les empreses que es neguen a fer el repartiment són els distribuïdors de begudes principalment. Aquesta situació ha fet que alguns establiments estiguin al límit i els seus responsables ja es plantegen canviar de proveïdors.

Així ho va confirmar Llucia Pizà, presidenta del clúster empresarial Sóller Bon Dia, que va explicar que “els transportistes ens han ficat en un problema del que nosaltres no en som responsables. El problema el tenen ells i nosaltres en pagam les conseqüències”. Va assenyalarque “principalment l’aturada afecta la distribució de begudes”, ja que “la resta, com a fruita, verdura i altres matèries, els establiments les segueixen rebent-ho amb tota normalitat”.

De Coca-Cola a Pepsi-Cola

Pel que fa a les begudes, diversos establiments ja han contactat amb altres distribuïdors per adquirir els productes dels que ja comencen a escassejar als magatzems d’aquests establiments. Bàsicament són coles, begudes refrescants i cerveses, que circumstancialment els locals que encara tenen obert substituiran per llaunes i altres marques. Així, la Coca-Cola pot donar pas a la Pepsi-Cola en alguns establiments davant la falta de proveïdors que vulguin servir els establiments que es troben a la zona centre de la ciutat.

Llucia Pizà va lamentar aquesta situació ja que “els establiments d’aquest entorn són els principals perjudicats”.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a