Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 de febrer de 2024   |   13:15
 
Enquesta  
Quin percentatge de producte agroalimentari local entra a ca vostra?

Del 0 al 15%
Del 25 al 50%
Del 50 al 75%
Del 75 al 100%
 
Imatge de la darrera Pujada Automobilística al Puig Major.
16/11/2022 | 17:29
La Llei de la Serra limitarà les carreres
G.M.

Algunes proves esportives de motor que es celebren per carreteres de la Serra de Tramuntana poden tenir els dies comptats. El Consell de Mallorca ha anunciat avui que la futura Llei de la Serra, que actualment es troba en fase de redacció, vol incloure una limitació pel que fa a aquestes competicions.

Així ho han comunicat Iván Sevillano i Maria Antònia Garcías, responsables dels departaments de Mobilitat i Infraestructures i de Territori al Consell de Mallorca, respectivament, als batles i batlesses de Mallorca, a representants de federacions esportives de Mallorca i a entitats ecologistes com Tramuntana XXI.

El conseller Sevillano ha indicat que «des de principi de legislatura feim feina per reduir els comportaments incívics en l’àmbit de la Serra que només perjudiquen el benestar dels residents i el medi ambient d'una àrea tan sensible. Ara, amb aquesta proposta legislativa, la qual esperem que compti amb el suport majoritari dels diferents partits polítics, volem ordenar i posar límits al nombre de proves de motor que es desenvolupin en les carreteres de la Serra».Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a