Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 23 de maig de 2024   |   14:37
 
Enquesta  
Et va parèixer bé el nou itinerari de la processó de l’Ofrena a la Mare de Déu de la Victòria?


No
 
L'acte celebrat avui migdia a l'Ajuntament.
29/10/2022 | 16:02
Sóller i la Ràpita, més units
G.M.

Una delegació integrada per una cinquantena de persones, encapçalada pel batle del municipi tarragoní de La Ràpita, Josep Caparrós, visita des d'ahir divendres el municipi de Sóller en motiu de l'agermanament dels dos municipis i també de les seves respectives confraries de pescadors.

L'acte central de la visita ha tengut lloc avui migdia a la sala magna de l'Ajuntament de Sóller, on els representants rapitencs han estat oficialment rebuts per les autoritats locals, representades en aquest cas pel regidor de Cultura i Esports, Miquel Nadal.

Portaveus de les dues delegacions han recordat que La Ràpita i Sóller estan unides no només per la seva proximitat geogràfica, malgrat tenir la mar enmig, sinó també per una llarga tradició comuna, la pesca, que ha contribuït a la gestació de relacions d'amistat i també familiars.

L'acte oficial d'agermanament es va dur a terme ara fa un any a Sant Carles de la Ràpita, quan una representació sollerica va visitar aquella població. L'agermanament es va gestar des d'abans de la irrupció de la pandèmia i les limitacions sanitàries varen anar endarrerint-ho tot, fins que avui s'ha completat el protocol.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a