Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 24 de juny de 2024   |   17:43
 
Enquesta  
Quina nota poses als partits de l’oposició després d’un any de legislatura?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
El regidor Jaume Bestard, observant el terreny.
21/10/2022 | 10:16
Can Cera serà un aparcament
J.M.

L’Ajuntament ha arribat a un principi d’acord amb els propietaris dels terrenys de Can Cera que possibilitarà la creació d’un aparcament públic amb capacitat per a un centenar de places d’estacionament a l’entrada de Sóller.

Les negociacions que han possibilitat el principi d’acord han estat encapçalades per Jaume Bestard, el regidor del PI que s’ocupa de la cartera d’Urbanisme. En declaracions a aquest setmanari, Bestard ha assenyalat que a l’espera de tancar els darrers detalls de l’operació d’arrendament, la finalitat és “crear un aparcament a l’entrada de Sóller que ajudi a descongestionar el centre durant els mesos de la temporada turística”. Assenyalant que és un “compromís adquirit”, el regidor ha negociat amb la propietat dels terrenys el seu lloguer que pugui permetre que l’aparcament estigui operatiu de cara a la propera temporada turística. Els tècnics calculen que tendrà una capacitat per a uns cent turismes. Inicialment el seu ús serà gratuït, ha apuntat el regidor, que ha afirmat que “el proper objectiu hauria de ser aconseguir un terreny a la zona de Biniaraix on hi fa falta un estacionament”.

L’Ajuntament ha assumit abonar un lloguer mensual de 1.400 euros pel terreny de Can Cera durant els mesos de temporada baixa, una quantia que s’elevaria als 2.000 durant els mesos de major fluxe de visitants. També el municipi ha acordat que la inversió a realitzar al solar anirà a càrrec de les dues parts al 50%.

L’Ajuntament està pendent de tancar alguns aspectes tècnics per tancar l’operació.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a