Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   05:25
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Alguns dels agents francesos, alemanys i italians.
13/07/2021 | 11:21
Reforç policial internacional d'estiu
J.M./G.M.

La campanya Turisme Segur a les Illes Balears ha estat presentat avui a l'hotel Es Port, del Port de Sóller, amb la presència dels agents francesos, alemanys i italians que hi prenen part, i amb l'assistència de la delegada del Govern a les Illes Balears, Aina Calvo, i diversos membres de la corporació local, encapçalada pel batle Carles Simarro.

Com és costum de cada estiu, tractant-se d'una comunitat eminentment turística, diversos gendarmes francesos, policies alemanys i carabiners italians col·laboren durant els tres mesos d'estiu amb la Guàrdia Civil en enclaus turístics, en atenció als estrangers que passen les seves vacances a l'arxipèlag.

Els agents fan torns amb la Guàrdia Civil i tenen una dedicació especial als ciutadans estrangers que es troben de viatge a les Illes Balears.

Sóller comptarà amb un agent destinat a la comarca durant els tres mesos d'estiu.

Les autoritats han assenyalat que la campanya Turisme Segur és possible gràcies a la col·laboració pública i privada, i també que compta amb el suport de les administracions locals.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a