Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 29 de setembre de 2023   |   11:57
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Un remolc aparcat al desviament
12/07/2021 | 15:30
Multats nombrosos remolcs al desviament
saveu.cat

La Guàrdia Civil de Trànsit ha fet el seu particular agost aquest cap de setmana passat, ja que ha imposat nombroses sancions a remolcs i vehicles estacionats a la carretera del desviament.

La zona on hi ha posat l'ull la Benemèrita és el tram comprès entre les rotondes de Sa Frontera i la del Monument, un lloc on habitualment els navegants hi estacionen els seus remolcs després de depositar les embarcacions dins la mar. A més dels remolcs, també han estat sancionats els vehicles aparcats en aquest tram de via.

L'Ajuntament ha sol.licitat al Consell i la Guàrdia Civil accions concretes per acabar amb la proliferació de remolcs en aquest punt de la carretera del desviament. Aquest cap de setmana els efectius policials han duit a terme una campanya per sancionar aquests vehicles.

Vianants venen reclamant més seguretat per caminar per les voreres de la carretera del desviament, una via que s'ha convertit en aparcament per a nombrosos remolcs i desenes de vehicles.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a