Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 4 d'agost de 2021   |   07:52
 
Enquesta  
S’han de donar facilitats per reconvertir els grans casals en habitatges unifamiliars menors de 120 metres quadrats?


No
 
L'aparcament serà transformat en pati escolar.
30/11/2018 | 08:57
Ampliar el pati deixarà el Port sense el pàrquing
SaVeu

El Port de Sóller es quedarà sense un altre aparcament públic, ja que avui l’Ajuntament aprovarà la cessió del solar que ocupa el pàrquing de l’Església a la Conselleria d’Educació per així poder ampliar el pati del col·legi públic Pere Cerdà.

D’acord amb les previsions municipals, és que el tancament del recinte s’executi en els propers mesos. La regidora d’Educació, Maria Creu Enseñat (PSOE), ha explicat que la clausura del recinte “no serà imminent però serà un fet que es produirà pròximament” i preveu que “a l’estiu ja no estigui operatiu”. El tancament del recinte suposarà la pèrdua d’altres 40 places d’aparcament al centre del Port de Sóller. Cal recordar que recentment el municipi va tancar un solar que durant l’estiu va ser utilitzat com a aparcament provisional després de finalitzar el contracte de lloguer. A més, les obres que es desenvolupen al moll de marineria han suposat la desaparició de més de cent places d’aparcament públic. En estar l’obra llesta el número d’aparcaments quedarà reduït a la setentena.

La cessió del terreny municipal a Educació té per objectiu que el col·legi Pere Cerdà disposi de major superfície de pati i s’adeqüi a la normativa, en tant que l’augment del nombre d’alumnes registrat en els últims anys fa que actualment sigui insuficient. A dia d’avui el col·legi té una matrícula de 160 alumnes.
L’ampliació del pati és una vella demanda dels pares que aviat es veurà resolta amb la cessió de l’aparcament. Fa uns pocs anys l’Ajuntament ja va cedir una part del mateix aparcament per crear un pati provisional.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a