Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 26 de noviembre de 2020   |   13:06
 
Enquesta  
Són encertades les inversions que planteja l'equip de govern per a l'any 2021 que costaran 6 milions d'euros?


No
 
Una moto fent un avançament perillós, en una imatge d'arxiu.
30/11/2018 | 08:49
Tràfic cita el batles de la Serra a una reunió sobre les curses il.legals
J.M.

La Direcció Provincial de Trànsit ha convocat tots els batles de la Serra de Tramuntana a una reunió informativa per abordar la problemàtica de les carreres il·legals de cotxes i motos que setmanalment es realitzen per les carreteres de la comarca.

La cita tendrà lloc el proper dimarts a la seu de Trànsit a Palma a partir de les 11 hores del dematí. En la missiva remesa als regidors de la Tramuntana, els responsables de la Direcció General de Trànsit (DGT) assenyalen que la trobada servirà per abordar la problemàtica de l’afluència de motos per les carreteres de la Serra que, segons reconeix la DGT, provoquen velocitat i renou excessius i perill per a veïnats i la resta d’usuaris de les carreteres.

El batle de Sóller, Jaume Servera (Més), va assenyalar que els municipis de la Serra han remès a Trànsit diverses missives en els últims anys reivindicant una actuació per acabar amb les carreres il·legals. A la vegada, va assenyalar que en la darrera junta local de seguretat la Delegació del Govern va manifestar el seu compromís de convocar els batles a una trobada conjunta per abordar el problema denunciat per la majoria de municipis de la Serra.

Curses de cotxes

Per altra banda, Jaume Servera es va fer ressò que les carreres en les carreteres de la Serra s’han agreujat en els últims mesos “ja que ara, a més de motos, també es produeixen carreres il·legals de cotxes”. Aquestes competicions es produeixen de nit, especialment durant els caps de setmana, segons va explicar.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a