Diari digital de la comarca de Sˇller
Dimarts, 5 de marš de 2024   |   14:55
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcciˇ de noves piscines donada l'actual situaciˇ de canvi climÓtic i de manca d'aigua?


No
 
Reportatge
08/04/2016 | 08:51
Danses i indumentÓria pels vitralls
J.V.

El pati de butaques del teatre del Centre Parroquial Victòria es va convertir dissabte en l’escenari de l’acte organitzat per Aires Sollerics per recaptar fons per a la restauració dels vitralls de la façana de la Parròquia de Sant Bartomeu.

“Hem d’estar orgullosos de la Parròquia, perquè és de tots”. Amb aquestes paraules explicava Guillem Bernat d’Aires Sollerics el per què s’havia decidit organitzar aquesta mostra d’indumentària tradicional. L’objectiu no era altre que contribuir a la recaptació de fons que permetran dur a terme la restauració d’aquestes elements arquitectònics.

Davant un nombrós públic que va omplir les localitats del teatre, els músics interpretaren diferents cançons, mentre altres membres de l’agrupació mostraven les diferents peces de la col.lecció preparada per a l’ocasió.

Peces de roba interior del segle XVIII i de començaments de segle XIX varen ser l’inici d’un recorregut a través de la indumentària que va mostrar les peces que es vestien en els diferents àmbits de la vida mallorquina d’aleshores.

L’acte també va comptar amb estones de ball. Els integrants d’Aires Sollerics combinaren el seu paper com a models amb les danses damunt l’escenari.Anterior Tanca SegŘent Compartiu-ho a