Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 25 de juny de 2021   |   09:01
 
Enquesta  
Quin és el partit que ho fa millor aquesta legislatura a Sóller?

PP
Més
PSOE
Sebastià Aguiló
Unidas Podemos
El Pi
 
Opinió
17/06/2016 | 09:09
Al.lucinant
Sebastià Aguiló

Si, al.lucinant és, anar a un ple de l’Ajuntament i palpar de primera mà la inoperància del mateix.

Al.lucinant és, que mentre es perd el temps aprovant algunes qüestions totalment estèrils per al bé dels ciutadans de Sóller, un home d’edat del públic assistent, esperi pacient el seu dret a veu als precs i preguntes.

Al.lucinant és que una vegada que té la paraula… pregui, quasi supliqui que arreglin un problema de salut pública que li afecta a ell directament i a tots els veïnats de la zona de la Calatrava, com és l’aigua estancada del sagareig que hi ha, focus de mals olors i moscards.

Al.lucinant és veure un regidor de Medi Ambient totalment paralitzat, quasi empagueït d’escoltar com li demanen solució al problema per setena vegada, i que els passi amb cançons.

Al.lucinant és sentir a l’equip de govern explicar que és important aprovar una moció totalment prescindible per la vida dels sollerics, al.legant que els problemes globals també poden arribar a afectar a nivell local.

Al.lucinant és que aquest mateix equip no sigui capaç de solucionar un problema a 300 metres de les Cases de la Vila. Al.lucinant…Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a