Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 16 de juliol de 2019   |   20:14
 
Enquesta  
Estàs d’acord amb la reforma circulatòria que s’ha aplicat a Jeroni Estades?


No
 
Entrevista
01/06/2018 | 08:53
Toni Sánchez:
“Necessitam sis o set fitxatges per mantenir l’equip a Tercera”
J.V.

El nou entrenador del C.F. Sóller, Toni Sánchez, arriba a la banqueta de Can Maiol amb una llarga trajectòria al futbol balear. En el seu currículum com a entrenador hi apareixen el Collerense, l’Arenal, el Soledat, el Son Ferrer, el Cide, La Unión o el Rotlet Molinar. Precisament, aquesta temporada passada es va enfrontar als sollerics des de la banqueta del conjunt del Molinar.

Pregunta.- Com va sorgir l’interès en fitxar pel Sóller?
Resposta.- Quan em va telefonar el president per a mi fou una inquietud molt ràpida. Hi ha projectes que et motiven molt, i aquest és un d’ells, ja que Sóller és un d’aquells llocs on el futbol es viu de manera passional. Enfrontant-me al Sóller sempre he sentit enveja sana de la quantitat de gent que va al camp.

P.- Coneix l’equip amb el que es trobarà?
R.- Si, treballant en el Rotlet Molinar he patit aquesta temporada el potencial del Sóller. Conec la majoria de jugadors, fins i tot els més joves quan eren jugadors de categoria juvenil.

P.- Xavi Rado serà el seu segon entrenador després d’haver ascendit l’equip.
R.- El passat divendres ens vàrem reunir per primera vegada. Crec que hi haurà bona sintonia, tant amb ell com amb la resta de la directiva.
P.- Quines demarcacions creu que seran necessàries reforçar?
R.- En primer lloc vull veure la plantilla actual. Hi haurà incorporacions, però fins que no coneguem els jugadors de la casa que es queden no es pot dir.

P.- Quantes incorporacions té previst escometre?
R.- L’equip necessitat uns sis o set fitxatges que ajudin a la plantilla actual a mantenir i consolidar l’equip a la Tercera Divisió.

P.- Quina serà la clau perquè aquest projecte arribi a bon port?
R.- Hem de treballar molt perquè el Sóller es consolidi a Tercera i en pocs anys pugui optar per estar en zona de disputar la lligueta. El Sóller i la seva afició es mereixen lluitar per una categoria de la que el poble ja ha gaudit.

P.- El C.F. Sóller 2017-2018 ha estat un equip eminentment jove, creu que necessita jugadors experimentats per afrontar la Tercera amb garanties?
R.- No sóc un entrenador que mira el DNI. Si els jugadors joves fan bona feina, jo no miraré ni nom ni edat. Per això, puc dir que més que veterans el que necessitam són jugadors que coneguin la Tercera Divisió, ja que de Preferent a Tercera hi ha un gran salt.

P.- Com valora la Tercera Divisió de la propera temporada?
R.- Serà de les més complicades dels darrers anys. Avui per avui hi ha 22 equips, esperant el que pugui passar amb el Mallorca B o l’Eivissa. Ens trobarem grans equips com els descendits de Segona B, els que han disputat la lligueta i altres clubs que tenen un gran potencial. Però el que jo deman al meu equip és que quan surti al camp sapi competir de tu a tu contra tots.
P.- Per què l’afició el conegui, com és el futbol dels equips de Toni Sánchez?
R.- A mi m’agrada ser protagonista amb la pilota i que sigui el meu equip qui dugui el pes del partit. Però cal tenir en compte que ens enfrontarem a 8-10 equips que tenen un potencial molt gran i moltes vegades ens haurem d’adaptar, ser rocosos i cercar no encaixar gol. Però sempre sense renunciar a la pilota i essent coherents amb el nostre sistema de joc.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a