Una de les accions del derbi del passat dissabte.
04/03/2024 | 12:58
El derbi solleric culmina amb empat
SaVeu

Sóller B i Port de Sóller empataren dissabte s'enfrontaven dissabte en un duel de màxima transcendència per la classificació. I és que el derbi solleric es disputà amb una virtual plaça per al play-off d'ascens en joc. Un fet que situà la intensitat com a principal exponent del partit.

Els portuaris colpejaren primer, amb un xut ras de Blas Armoa que situaria el 0-1 al marcador. Però, tot i les temptatives dels d'Álex López, el filial del C.F. Sóller reaccionà i aconseguí igualar les forces sobre el terreny de joc. I, així, Carlos Vázques firmaria l'1-1 a la mitja hora de joc.

Ja a la segona part, Sergi Varón aprofità un descuit defensiu per transformar el 2-1 pel Sóller B. Però, als minuts finals de l'encontre, Ramiro d'Angelo aprofità una acció de penal per tornar la igualtat a l'electrònic. D'aquesta manera, l'enfrontament va acabar amb un equilibrat 2-2.