Nela Negri fou l'autora del segon gol de les solleriques.
26/02/2024 | 10:06
El Sóller Futsal remunta al darrer segon
SaVeu

Les jugadores de Macu Alonso han protagonitzat aquest cap de setmana un guió de màxima agonia. Això sí, amb final feliç per les de la Vall. I és que, amb un equip minvat per les múltiples baixes i sense recanvis a la banqueta, el combinat solleric segellà una meritòria remuntada en la seva visita al Son Oliva. Un equip que, a més, va oferir un plantejament eminentment físic durant els 60 minuts.

Les locals varen dominar la primera part, anotant el gol de l'1-0 amb què s'arribaria al descans. Però ja a la represa, i encara en un enfrontament marcat per la igualtat, les de la Vall varen ser capaces de canviar el signe del partit. Al minut 40, un xut de Teresa Mayol superava la portera rival per l'escaire i posava l'empat a 1. I, quan mancaven només 10 segons per culminar el duel, un subtil gest de Nela Negri es transformaria amb l'1-2 definitiu.