Una acció ofensiva del conjunt solleric en el partit de diumenge.
15/01/2024 | 11:51
A les portes de la remuntada
SaVeu

En el seu primer partit del 2024, el Sóller rebé diumenge un dels equips de la zona mitjana-baixa de la taula, el Collerense. Un equip que arribava al duel en la 13a posició i amb només 5 punts més que els sollerics, que encaraven el xoc una posició per sobre de les posicions de descens. I la balança s'acabaria decantant, tot i els múltiples alts i baixos de l'enfrontament, a favor dels visitants.

A la primera part, ambdós conjunts sortiren amb molta intensitat, conscients de la transcendència del partit. Però tant els dubtes defensius dels sollerics com l'eficàcia anotadora del conjunt rival propiciaren una accelerada seqüència de gols a favor del Collerense. I així, entre el minut 23 i el 40, els visitants foren capaços de firmar un 0-3 al marcador.

Tot i les circumstàncies, els de Toni Sánchez no varen perdre la cara al partit. Abans del descans, Toni Quetglas aprofitaria un penal per marcar l'1-3. I, ja a la segona part, les ocasions de gol locals se succeïren amb gran assiduïtat. Això sí, fins a 4 expulsats en una baralla general (un jugador per equip i tant el primer com el segon entrenador del Sóller), interromperen el partit al minut 70.

A la represa, Quetglas liderà el joc ofensiu dels sollerics. I, de nou des dels 11 metres, el 10 posaria el 2-3 per apropar els de la Vall al marcador. No obstant això, i malgrat la insistència local en els darrers minuts, l'equip es quedà a les portes de l'empat en aquest partit.