Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   14:01
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
El Ferrocarril de Sóller ha recaptat aquesta quantitat.
28/11/2023 | 15:50
Prop de 8.000 euros per a UNICEF
saveu.cat

El Ferrocarril de Sóller lliurat a UNICEF d'un xec per valor de 7.725 euros corresponent a la recaptació obtinguda el diumenge dia 19 de novembre. L'acte de lliurament s'ha duit a terme a l'estació del Ferrocarril de Sóller de Palma, i ha comptat amb la presència del president de la companyia, Óscar Mayol i la presidenta d'UNICEF Comitè de Balears, Mercedes del Pozo.

A través d'aquest “tren solidari”, Ferrocarril de Sóller ha contribuït a recaptar fons en defensa dels infants que viuen en més situació de vulnerabilitat a tot el món i que s'enfronten a una combinació històrica de crisi: des de conflictes armats i desplaçaments massius de població, fins a brots de malalties infeccioses o un augment significatiu de les taxes de desnutrició.

Óscar Mayol, president del Ferrocarril de Sóller, ha assegurat que “estem molt contents de poder tornar a col·laborar amb UNICEF i amb els infants, que al final són sempre els més desafavorits i intentarem que aquesta col·laboració entre el Ferrocarril de Sóller i UNICEF se segueixi perllongant durant molts anys i que la nostra petita ajuda pugui arribar a contes més nens, millor”.

La recaptació "estarà destinada al Fons d'Emergència d'UNICEF Espanya, que ens permet intervenir immediatament en el mateix moment en què es produeix l'emergència", segons ha explicat Mercedes del Pozo.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a