Divendres, 19 d'abril de 2024   |   08:01

L'equip, abans de començar el partit disputat dissabte.
16/01/2023 | 09:36
El Sóller s'allunya de la salvació
SaVeu

El Sóller es va quedar dissabte a nou punts de les places de la salvació. La derrota a casa per 1-2 davant un rival directe com el Mercadal deixa l'equip una mica més lluny de la tretzena posició.

Els de la vall necessitaven derrotar els menorquins per retallar la diferència entre la seva posició i la permanència. I el partit va començar molt bé, ja que al minut 3 Aldo Díaz avançava l'equip en el marcador. Tot i això, l'alegria no va durar molt. Al minut 10 el Mercadal retornava la igualtat al marcador amb la consecució de l'1-1.

En el transcurs de la primera part, el Sóller va seguir insistint i va gaudir d'aproximacions a la porteria rival. Emperò, l'àrbitre va assenyalar el final dels primers 45 minuts sense que l'1-1 es pogués desfer.

La segona part va començar amb clares ocasions per a ambdós rivals, que eren conscients de la importància d'aconseguir els tres punts de cara a l'objectiu de final de temporada.

Però el partit va avançar cap a la seva finalització sense que el marcador es mogués. En aquest sentit, a dotze minuts del final, el Mercadal va aconseguir l'1-2 que deixava gelat el Camp den Maiol. D'aquí al final els menorquins es tancaren al darrera per conservar l'avantatge aconseguida.