Divendres, 26 d'abril de 2024   |   03:25

Una imatge del partit jugat ahir a Can Maiol.
09/01/2023 | 09:21
Derrota en el primer partit de 2023
J.V.

Sóller 1 - Constància 2. Derrota sollerica en el primer partit de l'any 2023, que també fou el duel amb el que va finalitzar la primera volta del campionat.

Dani Vaquer no es va poder estrenar a la banqueta amb un resultat positiu. Tot i la millora de la imatge que va oferir l'equip, el Constància es va endur la victòria i els punts.

El Sóller va començar el partit amb molta intensitat i amb les idees clares. L'equip tenia presència en camp contrari i pressionava la sortida de pilota inquera. Emperò, al minut 9, en la primera acció ofensiva del Constància, va arribar el 0-1.

La situació va continuar igual, amb un Sóller que intentava reaccionar. Emperò, al minut 27 va arribar el 0-2 que posava molt costa amunt el partit.

A la segona part els sollerics retallaren distàncies ben aviat. Era el minut 51 quan Javi Nadal posava un 1-2 en el marcador que retornava l'emoció al partit.

Però, tot i intentar-ho, els sollerics no aconseguiren anotar el 2-2 que els hauria permès sumar un punt en aquesta nova etapa.

En els prolegòmens del partit es va fer un petit reconeixement als Xeremiers de Sóller pel vintè aniversari que acaben de complir recentment.