Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   03:48
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Sevillano, presentant el projecte als residents.
20/12/2022 | 12:05
La rotonda de Palmanyola, al gener
saveu.cat

El proper mes de gener començaran les obres de construcció d'una nova rotonda a la carretera de Sóller. Es tracta d'una infraestructura que vol facilitar l'accés dels vehicles a Palmanyola i també que permeti als vianants creuar amb seguretat la carretera. Es tracta d'una vella demanda de l'Entitat Local Menor de Palmanyola.

Amb una inversió de 230.000 euros, el Consell de Mallorca ha anunciat que les obres començaran el mes de gener i tendran una durada de dos mesos. El nou equipament té la intenció de millorar la seguretat, tant per a vehicles com per a vianants, atès que no sols s'habilitarà un pas segur per a aquests últims per arribar a les aturades de busos situats a l'altra banda de la carretera, sinó que es garantirà que sigui accessible per a tots els usuaris.

El projecte preveu dotar les parades d'autobusos existents de mobiliari apropiat, espais d'espera amb marquesina i recorreguts adaptats per a persones amb mobilitat reduïda, com ja es va fer recentment amb la rotonda de Raixa.

«Aquesta obra, a més de millorar la seguretat viària d'una de les carreteres més transitades de Mallorca i dotar de més fluïdesa a la incorporació de Palmanyola, oferirà a la ciutadania una alternativa segura per fer ús del transport públic», va dir el conseller Iván Sevillano ahir vespre durant la presentació del projecte als residents a Palmanyola.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a