Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 29 de març de 2023   |   15:28
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
L'actuació dels sollerics a l'acte de la Diada de Mallorca.
19/12/2022 | 09:43
Cati Eva Canyelles i els Xeremiers de Sóller, protagonistes de la Diada
G.M.

La glosadora i cantant sollerica, Cati Eva Canyelles, juntament amb la colla de Xeremiers de Sóller, varen ser els encarregats ahir horabaixa d'interpretar l'himne de Mallorca, La Balanguera, per tancar l'acte central de la Diada de Mallorca en el qual una altra sollerica, Shella Badaseraye, va ser guardonada amb un dels premis Jaume II.

Els Xeremiers de Sóller han tancat precisament aquest cap de setmana els actes del vintè aniversari de la seva creació i durant les passades festes de Sant Bartomeu la presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, va acudir a Sóller per assistir a la trobada anual de colles de xeremiers. Va ser aleshores quan es va gestar la participació de la colla sollerica a l'acte de la Diada del 31 de Desembre, celebrada ahir al Teatre Principal de Palma.

Per la seva banda, Canyelles ha destacat durant els darrers anys com a glosadora i va ser escollida per interpretar ahir l'himne de Mallorca, amb l'acompanyament dels Xeremiers de Sóller i també del Cor del Teatre Principal. 

 Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a