Dissabte, 20 d'abril de 2024   |   03:22

L'onze titular del Sóller a Eivissa.
19/12/2022 | 09:20
Derrotats en el darrer partit de l'any
SaVeu

El C.F. Sóller va tancar dissabte l'any 2022 amb una derrota en la visita a Eivissa per enfrontar-se a la Penya Sant Jordi. L'equip no va poder sumar cap punt en el partit que havia de servir per reduir les distàncies a la zona baixa, tot i que en va estar a punt.

Amb un onze titular marcat per les baixes de sancions, lesions i indisponibilitat que arrossegava l'equip, el C.F. Sóller va plantar cara als eivissencs en un partit de molta lluita i fortalesa defensiva.

El 0-0 inicial es va mantenir fins el minut 85 de partit quan el Sant Jordi va anotar l'1-0 amb el gol aconseguit per Álvaro-Francisco Cruz. I poc després, a dos minuts del final, Pere Mas sentenciava el partit amb 2-0.

Amb aquesta derrota l'equip solleric se'n va a les vacances de Nadal en el fons de la taula, mentre que el Sant Jordi pot respirar una mica.

Debut de Marc Enseñat

Una de les notes positives del partit de dissabte fou el debut del porter juvenil Marc Enseñat amb el primer equip. El conjunt dirigit per Miquel Soler tenia de baixa els seus dos porters titulars i va haver de recórrer a l'equip juvenil per completar la convocatòria. Tot i la derrota, Enseñat va tenir una bona actuació en el que ha estat el seu primer partit a Tercera Divisió.