Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 25 de març de 2023   |   10:55
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
Aguiló va pujar a la teulada per avaluar el seu estat.
17/12/2022 | 07:15
Cau el projecte de fotovoltaiques al Mercat
SaVeu

El mercat municipal no serà equipat amb equips de generació fotovoltaica a la seva coberta, ja que l’Ajuntament ha renunciat a seguir el projecte.

Així ho ha reconegut el regidor de Promoció Econòmica, Sebastià Aguiló, i principal auspiciador de la iniciativa que el propi regidor va incloure en el llistat d’inversions a realitzar a càrrec del romanent de tresoreria de 2021. El projecte va ser quantificat en 59.000 euros i va ser aprovat en la plenària en la que l’Ajuntament va acordar invertir gairebé tres milions d’euros en més de seixanta projectes d’inversió.

Sebastià Aguiló ha afirmat que l’actuació no es durà a terme per falta de temps material, ja que no ha disposat d’un equip tècnic que s’ocupi de la redacció del projecte definitiu que, pel seu import, havia de sortir a licitació pública.
El que sí preveu dur a terme el regidor de Promoció al mercat municipal són els treballs de rehabilitació de la teulada de l’edifi, que suposa una altra inversió de 50.000 euros. La degradació d’algunes parts de la teulada ha propiciat que en els darrers anys hagin aparegut algunes goteres a l’edifici, un fet que també ha deteriorat algunes parts interiors de l’edifici com cel-rasos o pintura.

A més de reparar les filtracions d’aigua, el projecte preveu fer reparacions interiors. Ha d’estar adjudicat abans de dia 31.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a