Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 de febrer de 2024   |   12:35
 
Enquesta  
Quin percentatge de producte agroalimentari local entra a ca vostra?

Del 0 al 15%
Del 25 al 50%
Del 50 al 75%
Del 75 al 100%
 
El túnel major del tren
11/12/2022 | 07:00
El tren entra en cotxeres
saveu.cat

El Ferrocarril de Sóller realitzarà els seus darrers serveis de l’any aquest diumenge, data a partir de la qual entrarà en una fase d’obres en la que es centrarà en la renovació de les vies.

El gruix important de feina es centrarà a l’interior del túnel major, el que travessa la Serra d’Alfàbia, on es substituirà un nou tram de riells que donaran pas a la denominada via en placa en la que els raïls van encastats en un forjat de formigó armat. A més d’aquest important tram que duu aparellat les dificultats tècniques de fer-se a l’interior del túnel més llarg del traçat, l’empresa realitzarà labors de manteniment a la carrilera que uneix Sóller amb Palma. Es revisarà la catenària i s’anivellarà la via, entre d’altres actuacions. També durant aquest període es farà el manteniment anual als cotxes motor, per tal que estiguin a punt de cara a la propera temporada.

El servei de tren entre Sóller i Palma es restablirà el proper 7 de febrer, quan novament tornin a circular els combois.
Dins el mes de gener es realitzaran diverses actuacions de manteniment a la via del tramvia, que l’obligaran estar uns dies fora de servei.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a