Diari digital de la comarca de Sóller
Diumenge, 25 de febrer de 2024   |   13:11
 
Enquesta  
Quin percentatge de producte agroalimentari local entra a ca vostra?

Del 0 al 15%
Del 25 al 50%
Del 50 al 75%
Del 75 al 100%
 
Queda descartat que vaigi paral.lel a la carretera
09/12/2022 | 09:59
El carril bici anirà al costat del torrent
saveu.cat

El futur carril bici que unirà Sóller i el Port no discorrerà al costat de la carretera i ho farà en paral.lel al torrent Major. Així ho va puntualitzar la portaveu de Podemos a l’Ajuntament, Catalina Pizà, que va apuntar que el departament de Carreteres del Consell, que està baix les mans del mateix partit, treballa en un projecte que preveu la creació d’un carril bici que unirà la rotonda de Can Repic (a Sóller) amb el Port de Sóller.

Catalina Pizà va precisar que el tram de Sóller sí anirà en paral.lel a la carretera del desviament com ja ho fa en el tram habilitat, mentre que per seguir cap al Port es realitzarà una via de nou traçat que anirà al costat del torrent “per la impossibilitat tècnics de fer-ho per la carretera convencional”, va assenyalar Pizà. La regidora va assegurar que el projecte preveurà també la reestructuració dels desviament.

La líder del partit morat va expressar el seu malestar amb el PI, el partit que fa uns dies al Consell es va atribuir haver aconseguit una partida per al 2023 per construir el carril bici Sóller-Port a canvi d’abstenir-se en la votació dels pressuposts de la institució insular. Pizà va dir que la partida ja estava prevista.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a