Diari digital de la comarca de Sóller
Dissabte, 25 de març de 2023   |   12:27
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
Les actuals instal·lacions educatives de Fornalutx.
05/12/2022 | 13:39
Impuls a la nova escola de Sa Rutlana
saveu.cat

El Consell de Govern ha aprovat avui declarar inversió d’interès autonòmic les obres d’ampliació del CEIP Fornalutx, amb la qual cosa s’accelera el seu procés. El pressupost de l’obra prevista en aquest centre d’educació infantil i primària és de més de 689.000 euros en un projecte consistent en la construcció d’un nou edifici escolar de dues plantes que substituirà els diversos edificis que conformen actualment el centre educatiu.

La construcció de l’edifici durarà 8 mesos i preveu sis aules que ocuparan 383 metres quadrats.

El nou edifici es situarà a la zona ocupada actualment per l’aula unitària, fet que implica la demolició d’aquest edifici i dels vestidors i les aules de suport existents.

El projecte planteja un accés des del nivell en què se situa actualment l’aula d’educació infantil i un segon accés a través d’una passadís des del carrer de sa Rutllana, que a la vegada farà de porxo de l’accés de la planta baixa.

A més, es distribuirà en dues plantes i s’organitzarà respecte d’un eix central ocupat pel distribuïdor i els accessos, des del qual s’accedirà a les aules i a la zona de serveis.

Cada planta disposarà de tres aules de grup, si bé les aules de planta baixa estaran separades per envans mòbils acústics que permeten crear-ne una de sola polivalent amb una superfície total de 95,35 metres quadrats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a