Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 21 de març de 2023   |   13:01
 
Enquesta  
Ha d’organitzar l’Ajuntament activitats centrades en la promoció de begudes que contenen alcohol?


No
 
La darrera edició del Cap d'Any que es va organitzar.
05/12/2022 | 07:59
Enguany, torna el Cap d'Any
SaVeu

El programa de les festes de Nadal publicat aquesta setmana per l’Ajuntament de Sóller preveu, ara sí, la celebració d’una festa per donar la benvinguda al nou any. El 2020 no va ser possible a causa del toc de queda i el 2021, malgrat haver-se inicialment anunciat una festa, finalment no es va poder celebrar a causa de l’augment de casos de covid.

Aquest any 2022 finalment sí que s’ha programat un acte a la Plaça de la Constitució, i també a la resta dels municipis de la comarca. Fenomenos Band, Discovers i el Dj Atienza seran els encarregats d’acompanyar l’arribada de 2023 a la Plaça de la Constitució, en un acte coordinat pel grup de joves Vitamina C.

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Sóller, Mar Castañer (PP), ha presentat aquesta setmana el programa d’activitats de Nadal, Cap d’Any i Reis, que inclou activitats des d’aquest cap de setmana i fins el dia 8 de gener, després de la festivitat de l’Epifania.

L’encesa dels llums de Nadal tendrà lloc el dissabte dia 16 de desembre, una jornada que comptarà amb nombroses activitats complementàries. Serà el dia de la celebració de la XXX edició del Festival de Nadales Maria Rosa, que organitza el grup Sibil·la, i també la data assenyalada per al lliurament del premi Antoni Arbona Estadesals estudiants més aplicats del municipi. També hi haurà circ, música i mercat d’artesania, entre d’altres.

I a partir d’aquí les activitats programades seran pràcticament diàries durant tot el temps de les festes.

Altres activitats

Can Dulce tornarà celebrar el concurs de taules parades i al Casal de Cultura es farà una lectura dramatitzada dels “Pastorells”. La Nit de Nadal es podrà tornar veure el vol del trineu del Pare Noël i a la Plaça de la Constitució tendrà lloc una revetlla amb els grups Empeltats, Enrockats i el Dj Skalas.

El lliurament de les cartes als Patges dels Reis d’Orient tendrà lloc el dia 2 de gener i la cavalcada el dia 5, amb un format extens, amb una cavalcada matinal al Port i una altra d’horabaixa a Sóller.

Els darrers actes prevists seran un “tardeo” a Son Angelats, en el que s’ha prohibit l’entrada als menors de 16 anys després de l’experiència del Halloween, i la ballada del dia 8 de gener que protagonitzarà Aires Sollerics.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a