Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 21 de març de 2023   |   11:50
 
Enquesta  
Ha d’organitzar l’Ajuntament activitats centrades en la promoció de begudes que contenen alcohol?


No
 
Avui s'ha presentat el programa d'activitats de Nadal.
30/11/2022 | 15:50
La cavalcada de Reis seguirà el format de la pandèmia
saveu.cat

La regidora de Festes de l’Ajuntament de Sóller, Mar Castañer (PP), ha informat que per tercer any consecutiu la cavalcada dels Reis d’Orient tendrà un format itinerant, amb un recorregut molt més llarg del tradicional, segons consta en el programa d'activitats nadalenques que avui s'ha començat a difondre.

El canvi en el format de la cavalcada de Reis es va prendre l'any 2021 a causa de la pandèmia i es va seguir el 2022. També el gener de 2023 es mantendrà. D’aquesta manera, Ses Majestats arribaran al Port de Sóller a les 11 hores del dia 5 de gener amb el seu sèquit, atendran els infants que els esperin, i realitzaran tot seguit la cavalcada pels carrers del Port. A partir de les 16 hores arrancarà una segona cavalcada des del poliesportiu de Son Angelats per arribar a diversos carrers del nucli de Sóller. La regidora ha advertit que enguany el recorregut serà menor que el dels dos anys precedents. La cavalcada acabarà a la Plaça de la Constitució, on els Reis d’Orient entraran a la Parròquia de Sant Bartomeu per adorar el nin Jesús.

El programa d'activitats inclou la Fira de la Il·lusió, que tendrà lloc la propera setmana, a més dels actes propis de les festes nadalenques. D'enguany destaca la XXX edició del Festival de Nadales Maria Rosa o la recuperació de la representació de l'obra teatral "Adoració dels tres Reis d'Orient".Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a