Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 29 de març de 2023   |   15:29
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
La visita dels tècnics d'avui dematí
29/11/2022 | 15:55
La parada del bus entrarà en obres
saveu.cat

Entre els dies 12 i 16 de desembre la parada de bus del carrer de Cetre romandrà fora de servei amb motiu de les obres que hi durà a terme l'Ajuntament. El municipi preveu aixecar el ferm i construir un nou paviment per acabar amb els clots que han anat proliferant en el recinte com a conseqüència del pas dels autobusos.

Per dur a terme les obres, la parada romandrà inoperativa, raó per la qual els transbords de passatgers de la línia 204 es realitzaran a la parada que hi ha la rotonda del carrer de Cetre.

Segons ha informat el regidor de Béns i Serveis, Carlos Darder, els tècnics han constatat que el gir de les rodes dels autobusos han erosionat el paviment de la zona de parada, el que ha provocat l'aparició de clots i bassiots. Els treballs prevists pel consistori, ha explicat, consistiran en repicar tot el trispol i bastir una nova placa de ciment armat per acabar amb les irregularitats. La parada estarà després uns dies fora de servei esperant que el formigó agafi la solidesa necessària per tornar-la a reobrir, ha assenyalat Darder. 

Tècnics municipals han inspeccionat el lloc on es durà a terme l'actuació de millora.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a