Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   04:48
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
La pavimentació arribarà l'any que ve.
27/11/2022 | 06:02
L'asfaltat es trasllada a 2023
SaVeu

El Consell de Mallorca pavimentarà la carretera de Deià el proper any tal i com recull el pressupost del departament de Mobilitat i Infraestructures que la setmana passada va presentar el conseller Iván Sevillano.

El Consell preveu pavimentar el tram de la carretera Ma-10 entre Sóller i el nucli de Llucalcari. En un principi aquesta actuació s’havia d’executar enguany, una opció que finalment ha quedat posposada per al proper. Fonts de la institució insular explicaren recentment que el departament de Carreteres es va veure en la tesitura d’haver de refer el pressupost de la millora, com a conseqüència de l’encariment de preus que han sofert les matèries primeres en el darrer any.

Malgrat aquestes dificultats, Sevillano va presentar fa uns dies les actuacions que durà a terme el seu departament al llarg de 2023, entre les quals hi figura la pavimentació de la carretera. En total seran trenta projectes de millora de la xarxa viària de mallorca entre els quals també hi figurarà la millora del ferm entre els nuclis de Bunyola i Alaró. Al llarg del proper any, el Consell seguirà treballant en el desplegament de carrils bici a diferents llocs de Mallorca.

En una situació similar al de la pavimentació de la carretera de Deià es troba l’actuació prevista per al camins de Sa Figuera i el Murterar, aquí a Sóller, uns projectes que també s’han vist afectats per l’increment de preus que ha obligat a refer els pressuposts per aquestes actuacions. Des de la institució insular apuntaren que la pavimentació d’aquests camins es realitzarà properament.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a