Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   05:31
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Els bombers tallant un arbre
22/11/2022 | 15:50
'Denise' provoca estralls pel fort vent
saveu.cat

L'arribada de la borrasca Denise, amb ones superiors als set metres i ratxes de vent de més de cent quilòmetres per hora, ha mantengut Sóller en alerta com a conseqüència dels estralls que ha provocat.

La quarta borrasca de la temporada després d'Armand, Béatrice i Claudio, va deixar ahir vespre a les Balears ratxes màximes de 135 quilòmetres per hora a la serra d'Alfàbia o 91 quilòmetres per hora al Port de Sóller, segons els registres que han anotat les estacions de l'Agència Estatal de Meteorologia.

A tot l'arxipèlag balear s'han anotat vents forts del nord-oest amb ratxes generalitzades superiors als 65 quilòmetres per hora a Eivissa i Formentera, i de més de 70 quilòmetres per hora tant a l'interior com a les costes de Mallorca, on a la serra han superat els 100 quilòmetres per hora.

A Sóller s'han registrat diverses incidències que han obligat a actuar els serveis d'emergències. S'ha produït la caiguda de diversos arbres i cimals, especialment a la zona del Port on el vent ha bufat amb més intensitat. També al Port tres embarcacions han acabat varades a la platja com a conseqüència de l'imponent temporal marítim que afecta la costa.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a