Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 29 de març de 2023   |   16:07
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
La presidenta del Consell l'ha inaugurat.
15/11/2022 | 12:11
Nou vestidor a Can Maiol
SaVeu

La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha inaugurat avui dematí el nou gimnàs i el nou vestidor que s'ha construït al Camp den Maiol durant els darrers mesos.

El nou espai, habilitat en un dels laterals dels actuals vestidors, és un edifici d'una única planta amb una superfície de 70 metres quadrats dels que 20 es destinen a vestidor i els altres 50 al gimnàs que empraran els clubs usuaris del camp de futbol.

L’empresa Serhabit Gelabert S.L. ha estat l’encarregada d’executar uns treballs que han tengut un cost de 112.500’83 euros. Les obres han estat finançades pel propi Consell de Mallorca en el marc del pla de foment de l’esport mitjançant ajuts al manteniment i millora d’instal.lacions esportives públiques de l’illa de Mallorca.

L'acte d'inauguració ha comptat amb la presència de la presidenta Cladera, a més dels consellers Josep Lluís Colom i Andreu Serra, el batle de Sóller, Carles Simarro, diversos regidors de l'equip de govern i l'oposició, a més de representants dels clubs de futbol sollerics que empren les instal.lacions del Camp den Maiol.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a