Diari digital de la comarca de Sóller
Dijous, 18 de juliol de 2024   |   11:02
 
Enquesta  
És correcta la resposta que dona l’Ajuntament al moviment ciutadà SOS Sóller?


No
 
L'Ajuntament estudiarà la viabilitat de la petició.
14/11/2022 | 08:10
Es Través II vol ser recepcionat
SaVeu

Els serveis tècnics de l’Ajuntament estudiaran la possibilitat de recepcionar els carrers que integren la urbanització d’Es Través II del Port de Sóller. Tal i com han explicat fonts municipals, veïnats de la zona han instat el municipi a iniciar els tràmits perquè la urbanització pugui ser recepcionada i els seus carrers i serveis passin a ser públics, una proposta que obligarà a dur a terme les inversions necessàries per adaptar les instal.lacions existents.

Fonts municipals han explicat que a hores d’ara “no hi ha cap decisió en ferm” i que els treballs que es realitzen actualment “es centren en valorar la possibilitat de promoure la possible recepció de la urbanització”, la qual està situada a la part alta del massís de Muleta.

La urbanització d’es Través II confronta amb la d’es Través I, que fa uns anys va ser recepcionada per l’Ajuntament després que els seus veïnats promovessin la seva recepció. Aleshores els residents varen assumir els costs de les obres.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a