Diari digital de la comarca de Sóller
Divendres, 29 de setembre de 2023   |   13:10
 
Enquesta  
S’ha de prohibir l’estacionament a la carretera de desviació?


No
 
Imatge del ple d'avui
08/11/2022 | 15:50
Un ple de 3 hores per només un tema resolutiu
saveu.cat

Tres hores i vuit minuts. Aquest és el temps que ha durat el ple ordinari de la corporació municipal celebrat avui en el que tan sols s'ha discutit un tema amb efectes resolutius per a la ciutadania. Si bé la convocatòria incloïa onze punts a l'ordre del dia, només un, el de l'aprovació inicial de l'ordenança que regula els guals permanents, tenia per a la ciutadania uns efectes pràctics a part d'una declaració institucional secundada per totes les formacions polítiques amb motiu de la celebració del Dia Internacional de l'Eliminació de la Violència contra les Dones.

En el plenari d'avui s'han abordat qüestions tan diverses com la Guerra Civil i la dictadura, el canvi climàtic, Ucraïna, el denominat escut social aprovat recentment pel Govern, educació, o platges, entre moltes d'altres qüestions. Llevat del conserge, d'alguns mitjans de comunicació o membres de partits polítics, el plenari no ha estat seguit per ningú en qualitat de públic. El ple ha estat intens en debat plagat de crítiques, retrets, rèpliques i contrarèpliques entre els portaveus dels partits del govern i de l'oposició.

El debat ha estat propiciat per les mocions que han presentat diferents partits que estan representats al consistori solleric.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a