Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 4 de desembre de 2023   |   11:29
 
Enquesta  
Estàs d’acord que l’Ajuntament instal·li càmeres de videovigilància per evitar l’abocament de residus a la via pública?


No
 
La presentació de les jornades gastronòmiques.
05/11/2022 | 08:12
Menys restaurants a les Jornades dels Bolets
SaVeu

Des d’avui i fins al proper 4 de desembre es duran a terme a Sóller les terceres Jornades Gastronòmiques del bolet, que enguany compten amb menor participació d’establiments que, des de l’Ajuntament, han assenyalat que és conseqüència de l’escassa matèria primera propiciada per la falta de pluges.

A la cita s’hi han adscrit nou restaurants que oferiran menús que tendran com a ingredint principal els bolets, segons va informar Sebastià Aguiló, responsable de l’àrea de Promoció Econòmica que impulsa aquesta iniciativa.

La presentació de les jornades d’una cuina pròpia de la tardor hi varen prendre part Llucia Pizà, presidenta del clúster empresarial Sóller Bon Dia, que també participa en l’organització de la cita gastronòmica, així com els cuiners Francesc Martorell i Marc Martínez, que participen a les jornades.

Per altra banda, Aguiló va apuntar que enguany fins i tot perilla la celebració de la jornada micològica que anualment organitza el Museu de Ciències, degut a la falta de bolets als boscs de la Serra. La institució museística ha decidit ajornar la decisió uns dies a l’espera que es pugui produir algun canvi en la climatologia, adversa pels bolets.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a