Diari digital de la comarca de Sóller
Dimarts, 5 de març de 2024   |   15:56
 
Enquesta  
S'ha de prohibir la construcció de noves piscines donada l'actual situació de canvi climàtic i de manca d'aigua?


No
 
Els esportistes Tatiana Ferreira i Adrián Castaño.
03/11/2022 | 10:43
Ferreira i Castaño opten als Premis Esports IB
saveu.cat

Els Premis Esports IB 2022 tendran color solleric. Tatiana Ferreira i Adrián Castaño, a més de Rafel Rullan, molt relacionat amb Sóller, es troben nominats als guardons que es lliuraran el 18 de desembre en el transcurs de la Gala de l'Esport de les Illes Balears.

El Govern Balear va anunciar ahir horabaixa les candidatures que es sotmetran a la valoració del jurat. En aquest sentit, Tatiana Ferreira, de l'associació Futbol para la Igualdad, optarà a la categoria "Posam valors a l'esport", juntament amb el metge de família Sergi López, els entrenadors de futbol Manuel Navas, Matías Collados i Sonia Sánchez, i el piragüista Sete Benavides.

Adrián Castaño concorrerà a la categoria "Millor esportista d'esport adaptat masculí". Ho farà juntament al nedador Xavi Torres, el futbolista Miguel Ángel Sánchez i el ciclista Martín Berchesi.

Finalment, l'històric Rafel Rullan, antic jugador de bàsquet del Reial Madrid, podrà rebre el "Premi honorífic Esports IB". Ho farà en una categoria en la que també s'han nominat el Constància, el jugador d'hàndbol Rafael Márquez i el ciclista Miquel Riera.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a