Dimecres, 24 d'abril de 2024   |   12:19

Un instant del partit disputat ahir a Can Maiol.
31/10/2022 | 09:12
Un punt davant un rival directe
J.V.

El C.F. Sóller va rescatar ahir un punt davant el Binissalem en el duel disputat entre dos equips situats a la zona baixa de la taula classificatòria.

L'equip de la vall necessitava sumar de tres per aconseguir una mica d'aire en un inici de temporada que està essent complicat a nivell de comptabilització de punts.

El Binissalem es va avançar en el marcador en un penal comès a la primera part que el porter Toni Manrique no va poder aturar, tot i endevinar el costat per on el va llançar Miquel Forteza.

En tota la primera part el Sóller gairebé no va arribar a la porteria visitant. Fou a la represa quan l'equip de Miquel Soler va tenir més presència en atac.

Tot i això, els davanters no tengueren ocasions clares fins que en el minut 85 una pilota penjada dins l'àrea acaba amb un gran remat de cap d'Aldo Díaz perquè l'1-1 pujàs al marcador. Just després d'anotar el gol, en una disputa amb l'exporter del Sóller Pau Seguí, el propi Aldo va ser expulsat amb targeta vermella directa.

I a partir d'aquí ja no hi va haver temps per més. El Binissalem va intentar apropar-se de nou a la porteria sollerica, mentre que el Sóller, amb un home menys, no va poder arribar de nou a l'àrea binissalemera.