Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   05:09
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
L'esportista sollerica, Shella Badaseraye.
25/10/2022 | 14:46
Shella Badaseraye, premi Jaume II
J.V.

L’esportista sollerica Shella Badaseraye rebrà el proper mes de desembre el premi Jaume II. El Consell de Mallorca ha desvetllat avui dematí el llistat de persones premiades amb aquest guardó, a més de les que rebran la Medalla d’Honor i Gratitud de l’illa de Mallorca durant l’acte institucional de la Diada de Mallorca.

Segons s’ha assenyalat des de la institució insular, Badaseraye rebrà el premi “per ser un exemple de superació”, fent referència als èxits esportius que ha acumulat en halterofília i a la seva situació personal. “Shella és un exemple de superació, ja que va haver de superar la difícil situació de la seva filla, que pateix paràlisi, mentre ella també ha tengut problemes de salut”, indica el comunicat de premsa.

En el Campionat d’Europa Màster celebrat enguany a Polònia, Shella Badaseraye va aconseguir penjar-se la medalla d’or, incloent nous rècords d’Espanya i d’Europa. A més, també va establir un nou rècord de total olímpic i un rècord mundial en dos temps.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a