Diari digital de la comarca de Sóller
Dimecres, 29 de març de 2023   |   15:44
 
Enquesta  
T’agraden els nous indicadors?


No
 
La calor continua durant tot lo dia.
24/10/2022 | 12:38
El Port frega, de nit, els 30 graus
G.M.

L'AEMET ha comunicat que a les 6 de la matinada d'avui dilluns en el Port de Sóller s'ha registrat una temperatura de 29'8 graus. A Sóller la màxima ha estat de 28 graus, segons el registre de Joan Puigserver a Sa Vinyassa.

Ha estat una nit especialment càlida per trobar-nos al final del mes d'octubre, tot i que no es tracta d'un rècord, en tant que hi ha registres de puntes de fins a 33 graus dins el mes d'octubre, fa alguns anys. El que sí probablement constituirà un rècord serà la mitja de la temperatura d'aquest octubre a Sóller. Puigserver destaca que la prolongació de la calor és el que fa especial aquest any 2022.

A més, Puigserver revela que, després de 38 anys d'observació meteorològica a l'estació de Sa Vinyassa, la mitja de temperatura dels mesos de juliol, agost i setembre era de 24'6 graus. Emperò aquest any 2022 les coses hauran estat molt diferents, amb una mitja de 26'9 graus.

Durant la jornada d'ahir diumenge es va assolir una temperatura màxima de 31 graus al Port de Sóller i avui els termòmetres continuen inusualment elevats.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a