Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 11 de desembre de 2023   |   20:31
 
Enquesta  
Quin temps ha d’obrir l’Ajuntament la Torre Picada al públic?

Dues hores al mes
Un dia sencer al mes
Un dia per setmana
Dos dies per setmana
 
El corredor solleric, a l'arribada avui dematí a la Plaça.
22/10/2022 | 18:26
Tòfol Castanyer es supera de nou!
saveu.cat

Tòfol Castanyer s'ha superat! Ha aconseguit realitzar la Doble Ultra Serra de Tramuntana, 190 quilòmetres de córrer per la muntanya, amb 26 hores, 8 minuts i 10 segons. Ha aconseguit rebaixar, quan ningú no ho esperava, la seva pròpia marca de 2017 de 32 hores 45 minuts i 50 segons, quan va realitzar un trajecte molt similar en el marc del projecte Passes per en Pau. Són gairebé 7 hores menys!

Dus tu, que és el nom del projecte personal del corredor solleric d'aquest octubre, neix de la intenció de Castanyer d'estimular la gent jove i de conscienciar i posar en valor la Serra de Tramuntana i en definitiva, tots els paratges naturals que mereixen més respecte del que la societat els presta.

Per a la realització d'aquest projecte, Castanyer ha comptat amb la col·laboració de nombrosos centres educatius i clubs esportius, que han fet passes amb ell, acompanyant-lo en diversos trams d'aquesta llarga cursa, dues vegades la Serra de Tramuntana, que va arrancar ahir divendres a les 8:15 del dematí i ha acabat avui dematí.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a