Diari digital de la comarca de Sóller
Dilluns, 15 d'abril de 2024   |   04:39
 
Enquesta  
Quina nota poses al servei d’autobusos del TIB?

0 - 2‘5
2‘5 - 5
5 - 7‘5
7‘5 - 10
 
Darder i el cap de la Policia, a les obres avui migdia
18/10/2022 | 15:32
Tres carrers entren en obres
saveu.cat

L'Ajuntament ha iniciat avui els treballs de pavimentació de tres carrers del centre de Sóller que suposaran una inversió que ronda els 90.000 euros. Les vies que es sotmeten a millora són Joan Baptista Enseñat, Serra i el carril vehicular que travessa la plaça de la Constitució entre Sa Lluna i la via del tramvia.

Els treballs que ara s'han iniciat per Joan Baptista Enseñat i continuaran per Serra per acabar a la Plaça, segons ha explicat Carlos Darder, regidor de Béns i Serveis, consisteixen en eliminar la capa asfàltica del paviment que serà substituïda per un nou ferm de llambordes. La Vila ha optat per col.locar el mateix tipus de paviment que ja guareix Bauzà, Rectoria i Gran Via, ha explicat Darder.

El projecte que ara s'ha posat en marxa estarà llest en unes setmanes. De fet, l'Ajuntament preveia executar-les a principis d'any però l'oposició de comerciants i cafeters obligaren l'Ajuntament a retardar el calendari d'obra fins a la tardor. La millora es cofinança amb recursos del Govern, el Consell i l'Ajuntament de Sóller.Anterior Tanca Següent Compartiu-ho a