Divendres, 19 d'abril de 2024   |   15:09

Els onze elegits pel tècnic Miquel Soler.
17/10/2022 | 11:30
Nova derrota del Sóller a casa
SaVeu

El C.F. Sóller va caure derrotat de nou aquest passat cap de setmana a casa. Al partit que feia referència a la sisena jornada de la temporada, els sollerics varen perdre per 0 a 1 contra el Portmany a can Maiol.

El partit, encara que tan sols fos la sisena jornada de la lliga, es presentava com una prova clau per al conjunt dirigit per Miquel Soler, ja que el Portmany arribava al Camp den Maiol sent un rival directe dels sollerics de la part baixa de la classificació que tan sols havia sumat tres punts fins el moment.

Els visitants aconseguiren marcar un gol al principi del partit que els acabà donant la victòria. El jugador del Portmany Borga Íñiguez fou l'encarregat d'adelantar al minut 2 de partit el conjunt visitant en pràcticament l'única ocasió de la que varen disposar en tot el partit. Els sollerics no crearen perill durant els primers 45 minuts. A la segona part, el Sóller va intentar donar-li la volta al marcador o, com a mínim, empatar el partit per intentar sumar algun punt. Però la falta de punteria va privar els de la Vall de poder treure algun important punt contra un rival directe com era el Portmany.

Complicada situació la que viuen els jugadors del C.F. Sóller, ja que sumen tan sols quatre punts en aquest inici de temporada, els quals els situen en penúltima posició de la taula classsificatòria i, per tant, en posició de descens. El pròxim dissabte a les 17 hores el conjunt dirigit per Miquel Soler intentarà tornar a sumar punts dins el complicat camp del Poblense.